Агенция за недвижими имоти "Морада"

адрес: гр. София, ул. "Ген. Гурко" №68;

телефони: (00359 2) 9801261, 9812349,
0888 393 665, 0899 99 84 88

Непреходен тристаен апартамент в населен комплекс с басейн в кв. "Витоша"

 

Тристаен апартамент в нов луксозен и населен комплекс с Разрешение за ползване (Акт 16) в кв. "Витоша"

 

БЕЗ КОМИСИОННА!

 

Апартамент в завършен и населен комплекс (с Акт 16) с басейн, фитнес, сауна, денонощна охрана, детски кът и др. до бул. 'Симеоновско шосе'.

 

 

Състои се от: входно антре, просторен хол с с трапезария и кухненски бокс с излаз на тераса, две бани с тоалетни две непреходни спални, всяка от които с излаз на тераса.

 

Оборудването му включва: Централна климатична система с индивидуално регулиране за всеки апартамент; Пълно окабеляване за интернет, телефон и кабелна телевизия; Видеодомофон.

 

С мазе.

 

Има възможност за подземен гараж на преференциална цена.

 

В същия комплекс предлагаме и по-големи апартаменти - всички те са на директната цена на продавача, без комисионна от купувачите, цените започват от 37 989 евро. Предложението е само за директни клиенти на агенция "Морада".

 


Цена 74,900 евро

 


 

 

Подобни предложения

Препоръчваме Ви да се свържете с нас, за да проверим картотеките си за други актуални предложения за продажби на подобни имоти.

Можете да го направите на тел. (02) 9801261, 9812349, 0888 393665 или на e-mail info@moradabg.com


Предложете ни имот

Ако искате да публикуваме тук Вашия имот, моля, свържете се с нас За контакт Работим с всякакви видове имоти - за бизнес и за жилищни нужди, които предлагаме на директно заинтересувани лица, както и на наши партньори от България и чужбина, с които работим. Ако искате да продадете или отдадете под наем Вашия имот и имате нужда от коректен партньор, който да Ви помогне да защитите интересите си, ще се радваме да Ви бъдем полезни.

За продавачи


За наемодатели

 

Имоти в затворени комплекси в и около София. Без комисионни! С охрана, басейн, сауна, фитнес, паркинг, поддръжка на общите части и др. Възможности за изплащане. Подробности

Слънчева къща в "Бояна", до Резиденцията. На ул. "Кумата" с целогодишен достъп, до спирки. Ток, вода, канал, газ. С 380м2. двор 500м2. С гараж. Панорама към Витоша. Подробности

Тристаен в Слънчев бряг, в работещ ваканционен комплекс с басейн, охрана, ресторант. На няколко минути от плажа. Апартаментът е завършен и полуобзаведен. Подробности