Агенция за недвижими имоти "Морада"

адрес: гр. София, ул. "Ген. Гурко" №68;

телефони: (00359 2) 9801261, 9812349,
0888 393 665, 0899 99 84 88

Комплекс със СПА в кв. "Кръстова вада"

 

Цени на инвеститора!

 

Без комисионни от купувача!

 

Собствен СПА-център и бизнес-център!

 

24-часова рецепция, охрана и поддръжка на комплекса!

 

 

 

Комплексът се състои от:

* 64 луксозно завършени апартаменти,

* СПА-център със закрит плувен басейн, салон за красота,

* лоби-бар,

* ресторант,

* магазини,

* офиси,

* подземен паркинг.

Повечето апартаменти имат панорамни гледки към София или към Витоша. Комплексът се отличава със собствен модерен дизайн.

КОМПЛЕКСЪТ

Разположен на един от централните софийски булеварди - "Черни връх" - което улеснява достъпа до различни места в София;
Панорамни гледки към Витоша и София;
Луксозно завършени апартаменти "до ключ" (съществува и възможност за закупуване без довършителни работи);
Собствен СПА център;
Закрит плувен басейн;
Ресторант;
Магазини;
Офиси;
Подземен паркинг;
Контролиран достъп на външни лица;
24-часова рецепция;
Денонощна охрана и контрол на достъпа за цялата територия;
Осигурена поддръжка и почистване на общите части;
Модерен дизайн;

СПА ЦЕНТЪРЪТ

 

Един от акцентите на комплекса ще бъде неговия СПА център, разположен на 2 нива на площ от 1 200кв.м. Той включва стаи за масажи и процедури, плувен басейн с уникална хидро-масажна система, джакузи, сауна, фитнес, витамин-бар и салон за красота, чрез които обитателите на комплекса могат да се възстановят след напрегнатото ежедневие.

АПАРТАМЕНТИТЕ

 

Комплексът се състои от 64 апартамента, разположени от първи до девети етаж с различна големина и разпределение. Повечето от тях имат панорамни гледки към Витоша или София. Предлагат се с луксозни довършителни работи "до ключ", вкл. пълно окабеляване и модерно оборудвани бани, като при желание на клиента, може да се предадат и без тях - т.е. на шпакловка и замазка. Всички жилища са звукоизолирани за постигане на максимален комфорт на обитателите им. Апартаментите са климатизирани.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

 

Местоположението на комплекса гаранитра лесния достъп от него до центъра на София, до станциите на метрото, до Южен парк, търговски центрове, бизнес-центрове и др. На няколко минути път с кола е административният район в кв. "Лозенец", болница "Токуда", училища, детски градини и др. Южно от комплекса е квартал "Драгалевци" и планината Витоша.

Цените на жилищата са от ок. 38 000 евро, вкл. луксозни довършителни работи "до ключ" и модерно оборудвани бани. При желание на клиента, апартаментите може да се предоставят и без довършителни работи, т.е. на шпакловка и замазка. Предложението е само за директни клиенти на агенция "Морада".

 

Клиентите на агенция "Морада" могат да закупят апартамент в комплекса на директната цена на инвеститора, без да заплащат комисионна!

За повече информация, моля свържете се с Пенка Атанасова на

 

тел. 9801261, 9812349, 0888393665

 

или на e-mail info@moradabg.com

 

 

Имоти в затворени комплекси в и около София. Без комисионни! С охрана, басейн, сауна, фитнес, паркинг, поддръжка на общите части и др. Възможности за изплащане. Подробности

Слънчева къща в "Бояна", до Резиденцията. На ул. "Кумата" с целогодишен достъп, до спирки. Ток, вода, канал, газ. С 380м2. двор 500м2. С гараж. Панорама към Витоша. Подробности

Тристаен в Слънчев бряг, в работещ ваканционен комплекс с басейн, охрана, ресторант. На няколко минути от плажа. Апартаментът е завършен и полуобзаведен. Подробности