Агенция за недвижими имоти "Морада"

адрес: гр. София, ул. "Ген. Гурко" №68;

телефони: (00359 2) 9801261, 9812349,
0888 393 665, 0899 99 84 88

Апартаменти в нов затворен комплекс в кв. "Студентски град"

 

Цени на инвеститора!

 

Без комисионни от купувача!

 

Възможност за разсрочено плащане без доказване на доходи за срок от 3 години!

 

Висок клас материали и изпълнение от една от най-реномираните фирми в бранша!

 

Нов затворен комплекс в спокоен район с напълно изградена инфраструктура, комуникации и удобни транспортни връзки!

 

Изгодна инвестиция с цел отдаване под наем!

 

 

 

 

Апартаменти в нов затворен комплекс в кв. "Студентски град" близо до "Зимния дворец на спорта". Комплексът се състои от две жилищни сгради (с асансьор) с обща озеленена градина и система за контрол на достъпа за външни лица във всеки вход, с гаражи.

 

Апартаментите. Апартаментите в комплекса са с една, две или три спални. Предават се на шпакловка и замазка, с блиндирана входна врата и интериорни врати с уплътнения, с петкамерна PVC дограма, монтирани радиатори и отоплителна инсталация. Отоплението ще бъде ТЕЦ, като апартаментите са с висок клас топлоизолация - "Баумит" 8см.

 

Общите части. Сградите се отличават с луксозни общи части - подова настилка полирани каменни плочи, стени и тавани - латекс, автоматично осветление с датчици за движение, и асансьор.

 

Гаражите. Има предвидени гаражи за всички апартаменти.

 

Дворът. Сградите са с ограден и озеленен двор.

 

Местоположението. Комплексът се намира близо до Зимния дворец на спорта, в район с изградена инфраструктура и удобни транспортни връзки (до спирки на автобуси №94, №102, №280 и №294, както и на маршрутни линии №5, №27, №8), които предлагат бърз и лесен достъп до останалите части от града. В непосредствена близост има магазини, пазар, заведения за хранене, детски градини, парк, центрове за услуги и др.

 

Качеството. Комплексът е нов проект на една от най-реномираните строителни фирми в бранша, носител на редица награди, включително "Сграда на годината", гарантираща стриктно спазване на сроковете на изпълнение и на качеството на строителство.

 

Сграда 1 ще има акт 16 през Март тази година, а Сграда 2 - в края на годината - м. Ноември - м. Декември.

 

Апартаменти със земя. Собствениците на имоти в комплекса получават и идеална част от земята.

 

Възможност за покупка с ипотечен кредит. Предлага се възможност за покупка и с ипотечен кредит от повечето водещи български банки.

 

Свободните апартаменти. Предлагаме апартаменти с една, две или три спални. Цените започват от 48 000 евро. За повече информация относно комплекса и свободните апартаменти, не се колебайте да се свържете с нас - предлагаме имотите в комплекса на директната цена на собственика без каквито и да било такси или комисионни от купувачите!


 

 

 

Клиентите на агенция "Морада" могат да закупят апартамент в комплекса на директната цена на инвеститора, без да заплащат комисионна!

 

За повече информация, моля свържете се с Пенка Атанасова на тел. 9801261, 9812349, 0888393665 или на e-mail info@moradabg.com

 

 

 

Имоти в затворени комплекси в и около София. Без комисионни! С охрана, басейн, сауна, фитнес, паркинг, поддръжка на общите части и др. Възможности за изплащане. Подробности

Слънчева къща в "Бояна", до Резиденцията. На ул. "Кумата" с целогодишен достъп, до спирки. Ток, вода, канал, газ. С 380м2. двор 500м2. С гараж. Панорама към Витоша. Подробности

Тристаен в Слънчев бряг, в работещ ваканционен комплекс с басейн, охрана, ресторант. На няколко минути от плажа. Апартаментът е завършен и полуобзаведен. Подробности