Агенция за недвижими имоти "Морада"

адрес: гр. София, ул. "Ген. Гурко" №68;

телефони: (00359 2) 9801261, 9812349,
0888 393 665, 0899 99 84 88

Апартаменти в нови тухлени сгради със собствен двор в кв. "Витоша"

 

Цени на инвеститора!

 

Без комисионни от купувача!

 

Висок клас материали и изпълнение от една от най-реномираните фирми в бранша!

 

Нова сграда в спокоен район до бул."Симеоновско шосе" сред луксозни затворени комплекси!

 

 

 

 

Апартаменти в кв. "Витоша" в нови четириетажни жилищни сгради (с асансьор) с гаражи, в ограден и озеленен двор с алеи и окабеляване за видеонаблюдение.

 

Апартаментите. Апартаментите в комплекса са с една, две или три спални. Предават се на шпакловка и замазка, с блиндирана входна врата и интериорни врати с уплътнения, с петкамерна PVC дограма, монтирани радиатори и отоплителна инсталация. Отоплението ще бъде локално с ел. котле, като апартаментите са с висок клас топлоизолация - "Баумит" 8см, а повечето от тях са и със слънчево източно изложение.

 

Общите части. Сградите се отличават с луксозни общи части - подова настилка полирани каменни плочи, стени и тавани - латекс, автоматично осветление с датчици за движение, и асансьор.

 

Гаражите. Има предвидени гаражи за всички апартаменти.

 

Дворът. Сградите са с ограден и озеленен двор с алеи и окабеляване за видеонаблюдение.

 

Местоположението. Комплексът се намира в район с множество луксозни затворени комплекси (вкл. "Макси"), с изградена инфраструктура. Непосредствената близост до бул. "Симеоновско шосе" осигурява бърз и лесен достъп до Околовръстен път и основните пътни артерии на София. В близост има големи магазини за хранителни стоки, училище, спирки на градски транспорт и др.

 

Качеството. Комплексът е нов проект на една от най-реномираните строителни фирми в бранша, носител на редица награди, включително "Сграда на годината", гарантираща стриктно спазване на сроковете на изпълнение и на качеството на строителство.

 

Сградата ще бъде с акт 16 средата на тази година - м. Юни - Юли.

 

Възможност за покупка с ипотечен кредит. Предлага се възможност за покупка и с ипотечен кредит от повечето водещи български банки.

 

Свободните апартаменти. Предлагаме апартаменти с една, две или три спални. Цените започват от 47 000 евро. За повече информация относно комплекса и свободните апартаменти, не се колебайте да се свържете с нас - предлагаме имотите в комплекса на директната цена на собственика без каквито и да било такси или комисионни от купувачите!


 

 

 

Клиентите на агенция "Морада" могат да закупят апартамент в комплекса на директната цена на инвеститора, без да заплащат комисионна!

 

За повече информация, моля свържете се с Пенка Атанасова на тел. 9801261, 9812349, 0888393665 или на e-mail info@moradabg.com

 

 

 

Имоти в затворени комплекси в и около София. Без комисионни! С охрана, басейн, сауна, фитнес, паркинг, поддръжка на общите части и др. Възможности за изплащане. Подробности

Слънчева къща в "Бояна", до Резиденцията. На ул. "Кумата" с целогодишен достъп, до спирки. Ток, вода, канал, газ. С 380м2. двор 500м2. С гараж. Панорама към Витоша. Подробности

Тристаен в Слънчев бряг, в работещ ваканционен комплекс с басейн, охрана, ресторант. На няколко минути от плажа. Апартаментът е завършен и полуобзаведен. Подробности