Агенция за недвижими имоти "Морада"

адрес: гр. София, ул. "Ген. Гурко" №68;

телефони: (00359 2) 9801261, 9812349,
0888 393 665, 0899 99 84 88

За нас

 

 

Нашата история. Агенцията е основана през 1995г. Непрекъснатото ни присъствие на пазара оттогава до днес е гаранция за ясното ни разбиране за пазара на недвижими имоти в България. Седемнадесет години е период, достатъчно дълъг, за разрабтването и развиването на ефикасни стратегии за работа с недвижими имоти. При работата си сме създали и утвърдили силни партньорски взаимоотношения с други агенции за недвижими имоти, както и с експерти от близки области, с цел предоставянето на най-добри възможности за нашите клиенти

 

Услугите, които предлагаме. Предлагаме широк набор от услуги за улесняване на сделките с имоти на нашите клиенти, включително, но не само:
- Проучване на пазара;
- Консултации;
- Търсене и подбиране на имоти, които отговарят на предпочитанията на нашите клиенти;
- Проучване на документи, касаещи имота;
- Проучване на статута на имота и възможностите за реализация на имоти;
- Съдействие и подготовка на документи за промяна на градоустройствения статут на парцели и терени в рамките на София и София-окръг;
- Проверка на собствеността на имоти;
- Подготовка и изготвяне на договори;
- Оценки на имоти;
- Организиране на срещи и огледи;
- Водене на преговори;
- Реклама на имотите в различни медии и последващите контакти със заинтересуваните лица;
- Предлагане на имотите на крайни клиенти и/или на нашите партньори;
- Организиране на нотариално изповядване на сделките и др.Нашата политика. Политиката на агенция МОРАДА е ориентирана към хората. Нашите консултанти съчетават ясно рзбиране на пазара на недвижими имоти с иновационни идеи, с цел представянето на креативни решения, отговарящи на нуджите на нашите клиенти.

 

 

Наши партньори: За предоставяните на нашите клиенти услуги, свързани с недвижими имоти, сме изградили и поддържаме добри партньорски взаимоотношения със специалисти от различни браншове:
- Архитекти;
- Юридически екипи;
- Кредитни съветници;
- Лицензирани оценители и др.
Работим и по подписани споразумения и с чуждестранни агенции за недвижими имоти, на които предлагаме български имоти, както и техни имоти за наши клиенти!

 

 

 

 

 

Ще се радваме, ако можем да Ви бъдем полезни като коректен партньор в областта на недвижимите имоти.