адрес: гр. София,
ул. “Ген. Гурко” №68;
тел. +359 2 9801261,
+359 888 393 665

Продажба на бизнес имоти

Тук публикуваме част от предложенията си за продажби на бизнес имоти. Препоръчваме Ви да се свържете с нас на info@moradabg.com и да ни опишете какъв имот търсите, за да можем да проверим актуалните си предложения.

ТОП ОБЯВА Хотелски комплекс с басейни с минерална вода в Момин проход

Хотелски комплекс с вътрешен и външен басейн с минерална вода, с Разрешително за водоползване. Хотелът се състои от 10 стаи за гости, всяка с баня с тоалетна, офис стая, етаж за собствениците с 3 стаи и 2 бани с тоалетни, ресторант с 30-35 места, голяма и просторна кухня, оборудвана с немски професионални уреди за готвене; 4 складови помещения, перално-гладачно, малък СПА център с вътрешен басейн тип миро , 2 хидромасажни вани и масажно легло; котелно помещение с котел на твърдо гориво, бойлер 500л, слънчеви панели; 40 кв.м. панорамна тераса. Открит басейн с минерална вода, тераса за слънчеви бани, складови помещения, кладенец, навес, пясъчник за деца. Хотелът е с РЗП 819 кв.м., а УПИ е 490 кв.м.
Имотът е в отлично състояние. С всички разрешителни за дейността, включително Разрешително за водоползване на минералната вода.
Намира се на комуникативно място, близо до първокласния път София-Пловдив и до ЖП гарата.
Имотът се продава от юридическо лице с фактура, цената не включва ДДС.
Цена 500 000 евро

✆ За допълнителна информация и огледи, моля, пишете ни, или позвънете на +359 888 393 665


✓ Съдействаме на нашите клиенти за получаване на ипотечен кредит;
✓ Осигуряваме пълна документална проверка за чистотата на имота;

Панорамен семеен хотел в Свети Влас

Семеен хотел на 400-500м от морето, с РЗП 450м2, двор 220м2. Състои се от: партер (може да се ползва за жилищен етаж или заведение), 3 жилищни етажа, а четвърти етаж е пригоден за заведение с прекрасна гледка към морето, пристанището, Слънчев Бряг и Несебър. На всеки от етажите има по 2 стаи, всекидневен кът с кухненски бокс, баня с тоалетна, като от всяка стая се излиза на голяма и слънчева тераса с гледка към морето. С прекрасна моска панорама!
Цена 180 000 евро

✆ За допълнителна информация и огледи, моля, пишете ни, или позвънете на +359 888 393 665


✓ Съдействаме на нашите клиенти за получаване на ипотечен кредит;
✓ Осигуряваме пълна документална проверка за чистотата на имота;

Бизнес-имот – парцел и сгради – в центъра на гр. Русе

Регулиран парцел с площ 1203 кв.м., с построени в него сгради с обща разгъната застроена площ 2 660кв.м. Мястото е с отлично изградена инфраструктура в идеалния център на града. Сградите представляват офисна част, складово помещение, гараж, производствени помещения и магазинна част.
Имотът е подходящ за развиване на различен вид бизнес като леко производство, търговска дейност, представителство на фирма, болница или медицински център, частно училище или детска градина и много други дейности.
Цена 690 000 евро с ДДС

✆ За допълнителна информация и огледи, моля, пишете ни, или позвънете на +359 888 393 665


✓ Съдействаме на нашите клиенти за получаване на ипотечен кредит;
✓ Осигуряваме пълна документална проверка за чистотата на имота;

Неактуални бизнес имоти

Търговско помещение в идеален център, до пл. “Македония”

Търговско помещение с площ 690кв.м., подходящо за сладкарница (в сутерена може да се развие собствено производство), фитнес зала, клиника, шоу-рум, клуб, помещение за детски партита и още много други. Намира се в центъра на София, близо до площад “Македония”, на две нива етаж партер (на к.0) – 420 кв.м. и по вътрешна стълба сутерен 270 кв.м.. Между двата етажа има и товарен асансьор. Помещението има два входа, което позволява единият вход да се използва за служебен. Помещенията имат нужда от ремонт.

✓Ако искате да публикуваме ВАШИЯ ИМОТ за продажба, моля, позвънете ни или пишете на info@moradabg.com

© Copyright 2023, Морада ЕООД
Всички права запазени. Никаква част от сайта не може да се използва без писменото съгласие на “Морада” ЕООД